WORKSHOP – AuraTerapi/Chakraene

[google-translator]
AuraTerapi/Chakraene.

John Calmar er født clairvoyant og har i mere end 30 år hjulpet mennesker over hele verden med clairvoyant rådgivning. John Calmar har læst psykologi, er indviet shaman og er desuden uddannet hypnotisør og hypnoterapeut.

 

Workshop indhold:

AuraTerapi & Chakraene.

I Workshop er der meditation, som vil fremme koncentrationen og indlæring. Dernæst tages et aura-chakrafoto af alle detaljere, som John vil lave en god clairvoyant tydning på. Ved afslutningen af workshoppen tages endnu et aura-chakrafoto, som tydes og samlignes med det første, så du præcis kan se, at alle de energier som du har modtaget i dagens løb har gjort for dig, og hvordan du bedst kan bruge og udvikle dine evner fremover.

På workshoppen arbejdes med følgende:
Meditations teknikker til at bygge Auraen & Chakraene op, så du styrker din fysiske og det psykiske energier.
Visualiserings teknikker til at opnå dine mål og ønsker.
Lære hvordan du kan bruge din aura og chakra i daglig dagen.
Åbne din intuition, indfølingsevne, og forståelse af dig selv, og alle de sanser der har hver sin plads i chakra energierne.

Vi har et enestående energisystem, der strækker sig langt ud over vores fysiske krop.
Uanset hvad vi kalder disse energier i vores krop, så reagerer de på påvirkning på nøjagtig samme måde, som vi reagerer på alle andre påvirkninger fra livet – så som tanker, følelser, andre menneskers holdninger og handlinger.

Aura og Chakra består af flere energi lag i menneskers udstråling. En auratransformation medfører, at man bliver i stand til at slippe gamle tanke- og handlemønstre i sit liv. Der sker det at ens indre og ydre verden kommer i balance.
Intuitionen bliver stærkere end før. Det nye energilegeme er det energilegeme, der sørger for fuldkommen balance mellem maskulin og feminin energi. Det giver mental, følelsesmæssig og fysisk balance hvilket medfører større velvære i dagligdagen.
Sted: 

HypnoCollege.dk
Vesterbro 18 – 3 sal
9000 Aalborg

TID:
Lørdag d. 7/2-2013
kl 10:00 – 17:00

Pris: 950,-kr

Indbetales til:
Sker ved betaling på konto og derefter sender du en sms hvor i der står. ( Ålborg Lør. 15. dec og dit navn )
Yderlig Info/ og konto nr. findes.. www.johncalmar.dk/ / Tlf.nr. 40938593