Er du ny i faget eller allerede uddannet? Er du bare nysgerrig og vil lære mere, eller har du ambitioner om at åbne din egen klinik?

Grundkurset i hypnoseterapi er både til dig, der intet ved om hypnose, men er interesseret såvel som dig, der allerede er uddannet fra en anden skole, men søger supplerende viden om hypnoseterapi.

Hypnose undervisning

På kurset arbejdes der intensivt fra morgen til aften med emner og øvelser, og vi går frem i et tempo, der passer til klassen. Holdet er altid under 15 elever, så jeg kan sikre mig, at alle bliver hørt og får mulighed for at arbejde praktisk med hypnose.

Du lærer at hoppe mellem terapiformer, at improvisere og at være mere dynamisk i din tilgang til terapi. Du kommer også til at blive undervist i hypnosens historie og arbejde med teknikker som bl.a. induktioner, regressionsteknikker og modtagelighedstests. Se en liste over kursets fulde indhold her.

Efter endt eksamen får du diplom og certificering under National Guild of Hypnotists (NGH - verdens største organisation for hypnotisører) samt Skandinavisk Akademi for Hypnose og Hypnoterapi (SAHH).

NGH Certificerede hypnoseterapeuter

Kurset varer 9 dage og foregår hos HypnoCollege i Fremtidens Hus, der ligger centralt i Aalborg i gå-afstand fra bus, tog, hotel og med parkering lige udenfor døren.

Hvis du stadig er usikker, og gerne vil prøve hypnose først, kan du tage mit gratis introkursus i hypnoseterapi.

Næste kursus

21. - 29. Sep 2019 kl. 8 - 17 alle dage
(Efterfølges af 2 dages eksamen cirka en måned senere)
Tilmeldingsfrist 6. September 2019

 
 

(begrænset antal pladser)

Priser

Alle priser inkluderer certificering og 1 års medlemskab af NGH og SAHH, 2 timers supervision ved HypnoCollege samt gratis adgang til mit smertebehandlingskursus, “HypnoPiller” (værdi 3.500,-)

7.000,- kr. ved tilmelding
Betaling af 7.000,- ved tilmelding efterfulgt af 1.000,-/mdr. i 12 måneder.

17.000,- kr. ved tilmelding
Indbetal fuldt beløb ved tilmelding og spar 2.000,-.

Er du allerede uddannet?
Hvis du allerede er uddannet ved en anden skole, og blot ønsker at opgradere din tidligere uddannelse, har du mulighed for at få ekstra nedsat pris - kontakt mig for at høre mere om dette tilbud. Dette tilbud inkluderer ikke certificering i NGH samt gratis adgang til “HypnoPiller”.

OBS:
Tilmeldingen er bindende og udeblivelse/afmelding efter tilmelding krediteres ikke.