Elever / Kursist tilbagemeldinger

 
 
IMG_0906.JPG

Hypnose Grundkursus

Jeg har lige gennemgået grundkursus i Hypnoterapi hos René Frederiksen, HypnoCollege.

Det var en helt fantastisk oplevelse og et spændende forløb.

René er som underviser super engageret og en formidabel formidler. Han "brænder" for faget, hvilket mærkes tydeligt i undervisningen.

Det er en meget intens og grundig indføring, som sker gennem hele uddannelsen. Ingen lades i stikken; René formår at få alle med hele vejen igennem.

Efter endt forløb, føler jeg mig virkelig godt forberedt til at anvende det i egen praksis og koble det til de kompetencer, som jeg har i forvejen. Hypnoterapien komplementerer disse på formidabel vis. Jeg er med glæde og begejstring i gang med at anvende det i egen praksis.

Karina Tylak, familie- & psykoterapeut


Hypnose Grundkursus

Jeg kan varmt anbefale HypnoCollege, der bliver taget godt imod en og der bliver taget hånd om hver enkelts måde at lære på.

Det har været nogle super lærerige dage, men også hårdt fordi det er lange dage og vi arbejder med os selv og det vi hver især har med i rygsækken.


DSC00062.jpg

Hypnose Grundkursus

Jeg er netop færdig med 9 dages grundkursus.
Det har været en vild rejse, på den gode måde; ikke blot ind i hypnosens verden, men også helt personligt.
Opbygningen af uddannelsen, har virket genialt for mig.
I starten føltes det som, et uoverskueligt univers af værktøjer og teorier- men før jeg vidste af det, begyndte de at samle sig og give mening - for til slut, at poppe naturligt op i hovedet, ved mødet med både lette og udfordrende problemstillinger.

Alt leveret med Renes rare empatisk væsen, tilsat en god portion humor.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!